Het ongeluk heeft haar diep geraakt, maar degene die zich daar om haar kop klemt, zorgt ervoor dat haar angsten vervagen

Aan het verhaal van studente Molly Lichtenwalner ziet men dat men met een goede vriend aan zijn of haar zijde elke hindernis kan overwinnen. De jonge Amerikaanse had een zwaar auto-ongeluk en lijdt sindsdien aan een angststoornis. De regelmatige paniekaanvallen maken haar leven zwaar – tot ze op een dag “Otitis” ontmoet.

https://www.instagram.com/p/BCqQQM0J2Fy/

De witte kater verloor door een cyste zijn twee oren en daarmee ook zijn gehoor. Omwille van deze handicap wilde niemand Otitis adopteren, maar Molly, die vroeger nog een dove puppy had gehad, voelt meteen iets bijzonder voor hem en adopteert de kat.

De negenjarige kater betekent alles voor Molly. Met zijn gemoedelijke en speelse aard kalmeert hij Molly telkens wanneer ze een angstaanval heeft.

https://www.instagram.com/p/BFKulN1J2Jv/

“Vaak is hij de enige die me kan kalmeren”, vertelt Molly. “Hij is het beste wat me kon overkomen, en hij heeft mij gered – niet omgekeerd.”

Je kunt er niet omheen dat deze twee vrienden uitstekend met elkaar opschieten. In tegenstelling tot veel soortgenoten is Otitis geen solitaire kat, maar zoekt hij steeds het gezelschap van zijn baasje op.

https://www.instagram.com/p/BJ5T5j9BTzh/

Er gaat niets boven de troostende schouder van een goede vriend. Wat een geluk dat deze twee elkaar gevonden hebben!

DEEL dit bericht als ook jij van katten houdt!


Bron: Bored Panda