Het baasje filmt stiekem vanuit het raam wat de postbode met zijn hond doet. Na 12 seconden klaarde mijn gezicht op.

Hier volgt een ander voorbeeld van het feit dat je een boek nooit op de kaft mag beoordelen. Kyza is een 9-maanden oude Duitse herder. Zijn eigenaar Michael zegt dat zijn hond altijd als gevaarlijk en onhandelbaar wordt beschouwd. En omdat Kyza eigenlijk nauwelijks blaft, zegt Michael dat dit allemaal gebaseerd is op vooroordelen omwille van zijn omvang en ras.

postbode

Onlangs liet Michael vrij in de tuin van zijn huis in Nieuw-Zeeland rondlopen – en hij zorgde ervoor dat hij zijn mobiele telefoon in aanslag had toen postbode Steve op zijn fiets voorbijkwam.

Dat is omdat deze postbode elke dag langs komt om Kyza even goeiedag te zeggen, of Michael nu post heeft of niet. Regen of zonneschijn, Steve passeert altijd even om Kyza een dikke knuffel te geven. Kyza geniet zichtbaar van deze momenten en bewijst daarmee dat hij helemaal niet zo gevaarlijk is als hij eruitziet.

De verborgen opnames van Michael gaan razendsnel viraal en tonen een schattige interactie tussen een sympathieke postbode en een zeer verkeerd begrepen hond.

DEEL dit hartverwarmende moment als ook jij dol bent op grote honden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.