Heldin, die mishandelde honden redde, kan 10 jaar gevangenisstraf tegemoet zien!

Een goede daad zou door de maatschappij beloond moeten worden, zeker wanneer er iemands leven wordt gered. Het gebeurt niet elke dag dat iemand alles laat vallen om een leven te redden, maar als ze dat doen, zouden ze als helden onthaald moeten worden.

Maar een vrouw die precies dat deed, zag een gevangenisstraf tegemoet! Bettina Rodriguez, Gorden Shell en Charlene Boyajian riskeren tien jaar gevangenis … omdat ze het leven redde van twee honden! Ze zijn al hun hele leven pleitbezorgers voor meer dierenrechten en doen donaties aan verschillende asielen.

In hun vrije tijd redden ze al honderden honden door hen voedsel en onderdak te geven. Werkelijk niemand kan ets kwaad over hen vermoeden of zeggen.

Toen ze twee verlaten honden langs de kant van de weg zagen, zonder onderdak, voedsel of water verwittigden ze de politie, maar er werd niets gedaan. Dus beslisten ze het recht in eigen handen te nemen.

Maar de rechtbank besliste om hun aardigheid te belonen met een gevangenisstraf. Dat is niet meteen de beloning die je zou verwachten als je iemands leven redt. Dat is vooral droevig omdat de eigenaars van de honden helemaal geen straf riskeren, maar door dit verhaal in de openbaarheid te brengen hopen we dat er toch iets gedaan kan worden om deze straf ongedaan te maken.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: PopDust

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.