Heldhaftige pizzabezorger redt verdwaalde hond terwijl, hij middenin de aflevering van een bestelling zit

Toen een aardige pizzabezorger onderweg was om een bestelling te leveren, zag hij in een drukke straat een klein hondje. Hij wist dat hij aangereden zou worden, moest hij daar op z’n eentje blijven zitten.

Hoewel Steven Donovan, bezorger bij Papa John’s, druk aan het werk was, kon hij de gedachte van de hond achter te laten niet verdragen. “Ik zou een grote baan opdraaien en zag hem de straat over rennen. Ik draaide onmiddellijk terug. Ik kon de hond daar niet zomaar achterlaten.”

Donovan kon de hond gelukkig gemakkelijk oprapen en bracht hem in zijn auto in veiligheid. Op zijn naamplaatje stond “Mr. Snickers” en zijn adres.

“De hond was erg rustig en braaf. Hij probeerde m’n pizza zelfs niet op te eten”, zei Donovan.

Het huis van Mr. Snickers was enkele kilometers verderop, maar Donovan moest eerst de pizza nog bezorgen en dan bracht hij de hond naar zijn eigenaars. “Ik zei hen, ‘Het spijt me dat ik te laat ben, maar ik moest eerst nog even deze hond redden.”

“Toen we door zijn wijk reden, herkende hij zijn omgeving en begon hij met zijn staart te kwispelen”, vertelt Donovan. Maar toen ze bij het huis aankwamen, zei een buur dat de eigenaar pas verhuisd was. Gelukkig beloofde deze laatste het nodige te zullen doen om Mr. Snickers met zijn baasje te herenigen.

Wat zou jij doen als je tijdens het werk een verloren gelopen hond vindt? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: www.lifedaily.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.