Heldhaftige hond redt het leven van zijn baasje, nadat deze op het ijs uitgleed en daarbij zijn nek brak

De meeste mensen denken tijdens Nieuwjaar na over het nieuwe jaar en over alles wat ze hopen te doen. Een man Michigan vroeg zich echter af of hij Nieuwjaar wel zou halen.

Terwijl hij op oudejaarsavond op een tv-programma wachtte, liep Bob even naar buiten om nog wat hout voor de open haard te halen. Hij ging in de vrieskoude naar buiten in niets dan een lange pyjamabroek, slippers en een T-shirt. Hij dacht dat hij zo wel weer terug binnen zou zijn, maar hij gleed uit op het gladde ijs en brak zijn nek.

Afbeelding: McLaren Northern Michigan

“Ik schreeuwde om hulp maar mijn dichtste buur woont op ongeveer 250 meter afstand. Bovendien was het 10u30 ’s avonds, maar gelukkig kwam mijn Kelsey”, zei Bob, die verlamd in de sneeuw lag. “Tegen de ochtend had ik geen stem meer en kon ik niet meer om hulp roepen, maar Kelsey hield niet op met blaffen.” Gedurende 20 uur lang hield Kelsey Bob warm in de vriestemperaturen en likte zijn gezicht om hem wakker te houden.

“Ze bleef om hulp blaffen maar week niet van mijn zijde”, zegt Bob. “Ze hield me warm en alert. Ik wist dat ik moest volhouden en dat het aan mij was om te blijven leven. “ Na 19 uur verloor Bob het bewustzijn en werd Kelsey wanhopig. “Ze begon nog harder te huilen en dat wekte de aandacht van mijn buur. Hij vond me om 6:30 op nieuwjaarsdag.” Bob werd naar het ziekenhuis gebracht met zware onderkoelingsverschijnselen en verschillende wervels in zijn ruggengraat waren verschoven.

Afbeelding: McLaren Northern Michigan

“Het verbaasde me dat ik niet helemaal bevroren was. Dit heb ik zeker te danken aan de vastberadenheid van Kelsey om me veilig en warm te houden”, zei Bob. Na de operatie kon Bob zich als bij wonder terug bewegen.

Bob heeft nog een lange weg af te leggen om er helemaal bovenop te komen. “Ik ben mijn twee helden zo dankbaar. Kelsey hield me warm en alert, en hield nooit op met blaffen. En Dr. Colen redde mijn leven en mogelijkheid om te bewegen. Ze zijn echte helden, en ik ben hen eeuwig dankbaar.”

Afbeelding: McLaren Northern Michigan

Kan jij geloven wat deze hond voor zijn baasje deed? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL deze heldhaftige hond met iedereen die je kent!

Bron: Life Daily

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.