Helden ontdekken een stervende hond die om hulp jankt. Kijk wat er gebeurt als ze hem helpen…

We kunnen ons niet voorstellen dat er iemand dieren zou willen kwetsen, maar helaas zijn er ontelbare dakloze en hulpeloze honden zoals de volgende die heel erg te lijden hebben. Gelukkig zijn er ook nog helden zoals het team van Animal Aid Unlimited om enkele gelukkigen een tweede kans te geven. AAU is een liefdadigheidsinstelling in India, een land met meer dan een miljard mensen en bijna evenveel straathonden.

hond

Lola werd op het randje van de dood gevonden. “We vonden haar in een put met vuilnis met een gapende wonde in haar buik” beschreef AAU de schokkende ontdekking van Lola op hun website. De barmhartige Samaritaan die de gewonde hond eerst ontdekte zei dat ze drie dagen eerder gewond raakte, maar dan verdween.

hond1

“Ze moet zoveel pijn geleden hebben dat ze zich in de nabijgelegen bosjes ging verstoppen, te gewond om naar water of voedsel te zoeken” schreef AAU. “Ze kon nauwelijks bewegen toen we haar vonden, maar met het laatste beetje kracht kon ze met haar staart wiebelen, waardoor we wisten dat ze nog de kracht om te overleven had.”

hond2

De kritieke wonde van de hond had ongetwijfeld beginnen infecteren en tot de dood geleid, moesten de redders niet net op tijd gearriveerd zijn.

DEEL dit ongelofelijke verhaal met je vrienden op Facebook om de helden te bedanken die dit hulpeloos diertje redden.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.