Heftig! Aanvaller springt opeens bovenop haar in een auto. Maar kijk eens goed naar zijn shirt…

Niemand wil door het leven gaan en zich de hele tijd zorgen moeten maken om zijn of haar veiligheid. Maar of we dat nu willen of niet – er lopen een heleboel mensen rond met kwaadaardige bedoelingen. Het goede is echter dat er vele manieren bestaan waarop we ons tegen dergelijke mensen kunnen beschermen. Als je de juiste verdedigingstechnieken kent, hoef je niet de sterkste persoon ter wereld te zijn om aanvallen af te weren. Vrouwen en mannen zouden moeten leren hoe ze zich tegen aanvallers kunnen verdedigen.

aanvaller

Deze vrouw leert ons een erg eenvoudige greep die ons beschermt wanneer een aanvaller ons tegen de grond drukt. Het vergt slechts enkele handbewegingen om je aanvaller volledig uit te schakelen, hoewel je zelf op de grond ligt.

Deze video kan je leven helpen redden als je je ooit in dergelijke situatie zou komen te bevinden. Je kunt uiteraard nog een stapje verder gaan door je in te schrijven bij een plaatselijke zelfverdedigingscursus, maar met deze greep kom je toch al een heel eind.

DEEL deze belangrijke video met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.