Met deze hartverscheurende video zoeken de kinderen hun verloren gelopen hond. Hun reactie als ze hem terugvinden? Onbetaalbaar!

Buddy heet de hond van de familie Wallace uit Glenwood in Ohio. Toen de kinderen het poortje van de tuin vergaten dicht te doen, waren ze ontroostbaar dat de hond weggeglipt was. Samen zoeken ze de hele wijk af, zij het tevergeefs. Mama Laura plaatste een oproep op Facebook in de hoop dat iemand hun huisdier gezien had.

Hoewel de oproep ijverig gedeeld werd en ze alle plaatselijke asielen gecontacteerd hadden, ontbrak van Buddy elk spoor. Vooral de jongste dochter Madison miste de hond ontzettend hard. In een hartverscheurende videoboodschap smeekt het kleine meisje tot tranen toe geroerd: “Als jullie Buddy gezien hebben, breng hem dan alsjeblieft naar huis!”

De video van het wanhopige meisje werd meer dan 250.000 keer gedeeld en zelfs een lokale nieuwszender pikte het nieuws over de verloren gelopen viervoeter op. En eindelijk was er goed nieuws voor het gezin: Buddy was gevonden! Een vrouw had de verloren gelopen hond nog diezelfde avond in huis genomen. Toen ze zijn verhaal via de sociale media vernam, nam ze onmiddellijk contact op met de familie Wallace. De hond keerde terug naar huis waar hem een warm onthaal te wachten stond.


“We willen iedereen bedanken voor de liefde en de steun”, verheugt het baasje zich. “We hebben eindelijk onze Buddy terug, en onze kinderen en wijzelf kunnen niet gelukkiger zijn!”

De vreugde staat zo op de gezichten van de kinderen af te lezen. DEEL als ook jij blij bent dat Buddy terecht is!


Bron en afbeeldingen: La Sexta

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.