Het hart van de hond breekt als hij zich beseft dat zijn familie hem overdraagt

Maak kennis met Moses, een pitbull terriër die een jaar geleden geadopteerd werd door het Stanislaus Animal Services Agency in Modesto in California.

Nancy Klein, een vrijwilligster van het asiel, schreef dat Moses een van de liefste honden was die ze ooit al ontmoet had. Omdat Moses meteen op haar schoot sprong, wilde ze hem eigenlijk zelf mee naar huis nemen.

Moses werd echter geadopteerd door een gezin en woonde sindsdien samen met kinderen, honden en katten. Maar twee dagen geleden – een jaar na zijn adoptie – bracht de eigenaar van Moses hem terug naar het asiel.

Nancy beschrijft hoe Moses wist dat hij gedumpt werd: “De manier waarop hij zich vastklampte aan zijn eigenaar, verraadde dat hij wist dat hij achtergelaten zou worden. Toen ik de eigenaar vroeg waarom, zei hij dat ze gingen verhuizen en dat de hond niet toegelaten was. Ik greep mijn telefoon … kijk zelf maar.”

Wij vinden verhuizen een slecht excuus om een hond weg te doen. Als je de verantwoordelijkheid neemt om voor een dier te zorgen, moet je met hen rekening houden als je verhuist.

Bekijk het hartverscheurende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.