Haar puppy ontsnapte telkens, dus plaatste ze een camera. Wat ze daardoor te zien krijgt is absoluut hilarisch!

Oké, we weten dat bench training een controversieel onderwerp is onder hondenliefhebbers. Enerzijds heb je mensen die vinden dat benches kleine cellen zijn die de hond op een wrede manier in zijn vrijheid beperken. Anderzijds heb je mensen die een bench gewoon nuttig vinden en dat dit eigenlijk gewoon de natuurlijke behoefte van de hond vervult om af en toe een schuilplaats op te zoeken. Ongeacht tot welk kamp je behoort, zal je zeker de onderstaande video willen zien over een Maltezer genaamd Sophie en haar baasje genaamd Julie.

krat

Tegen bedtijd legt Julie haar kleine puppy Sophie altijd te slapen in haar bench. Maar elke keer als Julie terugkwam, zag ze Julie vrolijk door het huis lopen en met haar 6-jarige Duitse herder tweeling genaamd Twitch spelen.

Julie weet de ontsnappingen aan het feit dat ze de bench niet goed afsloot. Maar na verschillende incidenten weigerde Julie te geloven dat ze zo vergeetachtig is en vermoedde ze dat er iets anders aan de hand was. Dus stelde ze een camera op en filmde wat er gebeurde wanneer Sophie verondersteld werd om in haar bench te zitten.

Bekijk de onderstaande video om te zien wat Julie ontdekte en DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.