Haar geliefde pitbull sterft. Als ze 3 maanden later dit gezicht op het internet ziet, rijdt ze meteen naar het asiel.

Sommige mensen zijn als een open boek – en ook bij dieren staan hun gevoelens vaak op hun gezicht af te lezen. Toen Lisa Reilly het gezicht van de pitbull “Meatball” op de website van de dierenbeschermingsorganisatie “Fresno Bully Rescue” zag, was ze meteen verliefd. Ze stapte in haar auto en reed onmiddellijk naar het asiel.

hond1

Zelfs toen hij in erbarmelijke omstandigheden in Central Valley in California werd gevonden, lachte hij zijn redders vriendelijk toe. Duizenden mensen waren gecharmeerd door deze hond, maar het was Lisa die hem mee naar huis nam en een nieuwe liefdevolle thuis schonk. Zijn stralende glimlach bracht een beetje troost voor het verlies van haar vorige pitbull Kitty.

hond2

Daar kon hij kennismaken met zijn nieuwe familie en hij wordt meteen in hun hart gesloten. Hieronder zien we de pitbulls Punky en Ricardo en de teckels Bitty en Dappe.

hond3

De naam Meatball kreeg hij niet meteen omwille van zijn glimlach, maar eerder voor zijn stevige lichaamsbouw. “Hij is gedrongen en breed als een vrachtwagen” zegt Lisa. “Hij ziet er een beetje uit als een vlezige bowlingbal” lacht ze.

hond4

Wie kan deze snoezige viervoeter weerstaan? Ook het hart van de echtgenoot van Lisa veroverde hij meteen.

hond5

De ouders van Meatball zijn ontzettend trots en delen zijn foto’s dan ook graag op de sociale media. Hij heeft zelfs zijn eigen website en het duurt niet lang voor Meatball een echte internetster is geworden!

hond6

Een blik op zijn stralende gezicht leert ons dat hij zich kiplekker voelt bij zijn nieuwe familie.

DEEL dit bericht als ook jij van pitbulls houdt!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.