Haar eigenaar mishandelde haar elke dag, dus deden ze net alsof ze dood was, zodat ze haar konden redden…

Om haar leven te redden, veinsden ze de dood van deze hond – ethisch of onethisch? Laten we het verhaal vertellen dan kan je zelf oordelen. Lucy, een pitbull puppy, werd dagelijks geslagen en mishandeld door haar eigenaar in Egypte. Niemand begreep eigenlijk waarom hij haar weigerde af te geven.

Op een heel slechte dag sloeg haar eigenaar haar zo heftig dat ze bijna dood was. Hij bleef haar maar schoppen en sloeg haar zelfs met een baksteen. Na deze brutale aanval waren de beide kaken van Lucy gebroken.

Toen een dierenwelzijnsorganisatie over Lucy hoorde, probeerden ze de eigenaar ervan te overtuigen om Lucy af te geven – maar hij weigerde. Dus schakelde deze organisatie de hulp in van Special Needs Animal Rescue and Rehabilitation (SNARR).

Terwijl Lucy medisch behandeld werd, wisten de mensen van SNARR dat ze iets moesten doen. Hun plan was om de eigenaar te vertellen dat Lucy dood was. Daarna zouden ze Lucy onmiddellijk naar de luchthaven brengen en haar naar de Verenigde Staten laten overvliegen.

Lauren Connelly van SNARR zei dat Lucy bij haar vorige eigenaar wellicht uitgehongerd zou zijn omdat ze met haar gebroken kaken niet kon eten. Lucy werd naar het huis van Connelly in Pittsburgh overgebracht en de volgende ochtend meteen naar de dierenkliniek gebracht. Daar werd haar kaak gereconstrueerd. Ze moest een tijdje een brace dragen om haar mond terug in de juiste positie te krijgen.

Vandaag woont Lucy in Flagstaff in Arizona. Dus was het ethisch om tegen de eigenaar van Lucy te liegen? Ja!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: SNARR en Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.