Haar baasjes lieten haar vastgeketend aan huis achter. Zie wat er gebeurt als een tv-ploeg verschijnt.

Toen de waterstanden van de Brazos River in Texas recordhoogtes bereikten, moesten duizenden mensen in het gebied zo snel als mogelijk geëvacueerd worden. Terwijl ze hun meest waardevolle spullen bijeen pakten, werden ze gedwongen om halsoverkop hun huizen te verlaten. Maar in de hartverscheurende video hieronder zien we dat het leven van een hond het blijkbaar niet waard was om gered te worden.

hond

Hoewel we niet weten wat er in dit huishouden precies aan de hand was, weten we wel zeker dat een hond aan het huis werd vastgeketend en achtergelaten werd. En dat allemaal terwijl het water bleef stijgen en steeds dichterbij kwam. Gevangen in het modderige water zakte deze meid met elke centimeter stijgend water steeds dieper weg.

Maar ondanks deze wanhopige situatie vond de hond toch veiligheid. Een lokaal team van verslaggevers maakte een reportage over deze historische overstromingen toen ze op deze hulpeloze hond stootten. En in plaats van het nieuws te filmen, werden ze zelf het nieuws. Twee teamleden sprongen in het potentieel gevaarlijke water, maakten de hond los en brachten hem naar hun boot.

Wat een geluk dat dit team haar tijdig vond. De dierenarts zegt dat ze zeker gestorven zou zijn en hopelijk vindt ze nu toch nog een liefdevolle thuis die haar helemaal bovenaan het lijstje van “dingen om te redden” zetten!

DEEL dit aangrijpende verhaal met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.