Gwen Stefani ziet dat een kind gepest wordt. Maar als hij op het podium klimt VERBAAST ze iedereen!

Duizenden fans maakten hun opwachting in West Palm Beach in Florida om Gwen Stefani live aan het werk te zien. Toen ze het publiek afspeurde, merkte ze een moeder op die een wit bordje omhoog hield. Omdat ze niet meteen kon lezen wat erop stond, vroeg ze de moeder om het door te geven naar het podium.

stefani

Dan las ze de volgende woorden luidop voor: “Mijn zoon werd vanaf het eerste tot het vijfde leerjaar gepest. Hij kwam elke dag overstuur thuis, maar ging dan naar zijn kamer om jouw muziek te luisteren en dat maakte hem terug aan het lachen.” Het was dankzij de muziek van Stefani dat de jongen zijn zelfvertrouwen herwon.

In de onderstaande video speelt Stefani meteen op deze hartverscheurende boodschap in. En ze weet precies wat haar te doen staat. “Maak dat je hier bent!” schreeuwde Stefani naar de zoon in kwestie. Dat is het moment waarop het leven van een jonge jongen voorgoed veranderde. Het publiek maakt de weg vrij voor Brandon, die vervolgens op het podium klinkt en enkele centimeters verwijderd is van zijn grote idool! Maar als Stefani hem bij de armen grijpt en hem optilt, stromen de tranen van Brandons gezicht.

Stefani plaatste dit moment met haar trouwe fans op Facebook. Ze schreef er een boodschap bij die luidde: “Ongeveer drie jaar geleden toen ik een moeilijke periode doormaakte, bad ik elke dag tot God dat hij me de kracht zou geven om een verschil in de wereld te maken – gisteren was deze kleine jongen het antwoord op mijn gebeden.”

Brandon werd na het optreden ook backstage uitgenodigd waar hij kennis kon maken met de zonen van Stefani die ongeveer even oud zijn. Dit is waar roem helemaal over gaat. Bravo. Gwen!

DEEL dit hartverwarmende moment met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.