Gruwelijke beelden van een bewakingscamera tonen hoe een panda slechts enkele centimeters van een kolkende rivier gevangen zit

Als we huisdieren adopteren, zullen we altijd van hen houden en alles doen om hen te beschermen. We zorgen ervoor dat ze niets tekort komen, dat ze voldoende eten hebben, lekker kunnen spelen en slapen. Maar als je erover nadenkt, is het hartverscheurend om te weten dat heel wat wilde of verlaten dieren deze bescherming niet hebben.

panda

Wilde dieren weten zich van nature best aan te passen aan hun omgeving. Maar dat betekent niet dat ze niet af en toe zwaar in de problemen komen, en in situaties belanden waaruit ze zichzelf niet kunnen redden.

Hoewel deze beelden onheilspellend beginnen, volgt er op het einde toch nog een verrassende uitkomst. De vierjarige panda zat gevangen nabij een dam, boven de gevaarlijke, kolkende Zheng He rivier.

Als hij gevallen zou zijn, zou hij het nooit overleefd hebben. Toen de werkers op de dam hem zagen, beslisten ze hun leven op het spel te zetten om dat van hem te redden.

DEEL deze panda redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.