Deze golden retriever verspreidt liefde, door iedereen die ze ontmoet te knuffelen

Als je in New York bent en je hebt behoefte aan een knuffel, zou je op Louboutina kunnen stoten, de beroemdste knuffelende hond van de stad – die ondertussen al meer dan 58.000 volgers op Instagram heeft.

De dagelijkse wandeling van Louboutina, vernoemd naar een Frans schoenmerk, en haar baasje Cesar Fernandez-Chavez is geen gewoon ommetje. Louboutina houdt zoveel van mensen dat ze voortdurend vriendjes maakt met complete vreemden en ze kan het gewoon niet laten om mensen op straat met haar voorste pootjes vast te klampen en te knuffelen.

“Heel wat mensen zeggen me dat ze hun dag goedmaakte. Misschien is dat wel wat ze na een lange dag op het werk nodig hadden”, vertelt Cesar.

Het begon allemaal in 2014 toen zijn relatie op de klippen liep – uitgerekend op Valentijn. “Ze ging voor mij zitten en pakte me vast met haar twee voorste poten. Ik weet nog dat ik lachte dat ik zo tenminste iemand had om handjes mee vast te houden op Valentijn.”

Sindsdien moet ze aangevoeld hebben dat de meeste mensen ervan houden om door haar geknuffeld te worden – en zo werd ze in haar wijk én op Instagram een echte beroemdheid.

Wat een ontzettend lieve hond. Hopelijk kan ze nog veel mensen opbeuren met haar dagelijkse knuffels!

DEEL deze aardige hond met je vrienden!

Bron: YouTube en NTD ; Afbeeldingen: Instagram

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.