Gestoorden goten zuur op het gezicht van de kat. Desondanks vertrouwt hij nog steeds mensen en houdt hij van ze

In juni goten enkele mensen opzettelijk zuur over het hoofd van deze vriendelijk kat, waardoor hij zijn oogjes verloor. Als ongewilde kat die in de woestijn van California leefde, wilde hij gewoon een beetje voedsel, liefde en affectie.

kat1

Nadat het katje enkele dagen wanhopig had rond gezworven, werd hij door een vrouw aangetroffen en die nam hem onmiddellijk naar de dierenarts. Maar daar eindigde zijn lijden nog niet …

kat2

Want blijkbaar wist de dierenarts niet waar hij mee bezig was. Hij gaf de kat antibiotica en stelde voor om hem te laten inslapen.

kat3

Toen belde de lieve vrouw naar Milo’s Sanctuary, een non-profitorganisatie die katten met een beperking, die bejaard zijn of mishandeld werden, een tweede kans geeft.

kat4

Ze doopten hem “Sir Thomas Trueheart” en brachten hem over naar een andere dierenarts waar hij een maand lang antibiotica en pijnstillers kreeg. Hij kreeg verbanden omgelegd zodat zijn wonden sneller zouden kunnen genezen.

kat5

Hij kreeg ook een huidoperatie.

kat6

“Al bij al was Tommy erg dapper en bedankte zijn verzorgers met kussen en heel veel gespin”, schreef Milo’s Sanctuary op hun website.

kat7

Hoewel zijn vriendelijkheid hem bijna het leven kostte, blijft hij toch gewoon van mensen houden en hen vertrouwen.

kat8

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!


Bron: Facebook / Milo’s Sanctuary en Bored Panda

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.