Geredde hond vecht voor zijn leven en krijgt een heerlijk bad en heel veel liefde

Een vastgoedmakelaar die een verkeerde weg was ingeslagen, ontdekte wat op een dumpplaats voor hondenkampers leek, en vond een levende hond! Casey Lawrence ontdekte de gewonde pitbull toen ze onderweg naar huis was van een “open huis”-afspraak. De hond werd wellicht gedumpt nadat hij gebruikt werd als lokaas voor vechthonden. Hij lag tussen een hoop hondenbeenderen en karkassen.

Gelukkig vond Casey de hond, die later Rambo werd gedoopt, net op het nippertje. Ze haastte zich met het dier naar de Baxter Veterinary Clinic, waar vastgesteld werd dat de hond volledig onder de bijtwonden zat. Rambo was zwaargewond en sommige wonden waren aangetast met gangreen.

Het personeel ging meteen aan de slag in een poging om het leven van Rambo te redden. Ze reinigden zijn wonden en dienden antibiotica toe. Na amper 2 dagen zat Rambo al rechtop en begon hij weer een beetje met zijn staart te kwispelen. Hij had ook honger, wat een goed teken was voor het team.

Helaas is Rambo nog niet helemaal genezen. Zijn rechtse achterpoot was zo zwaargewond dat hij geamputeerd moest worden.

Omwille van de ernst van zijn verwondingen werd hij overgebracht naar de Charlotte Animal Referral and Emergency voor meer intensieve verzorging.

De dokters hopen om het linkerbeen van Rambo nog te redden, maar dat is nog koffiedik kijken.

Hij is echt een doorzetten en ondanks de wreedheden die hij meemaakte, kwispelt hij toch nog met zijn staart.

De reddingsorganisatie hoopt dat de politie de plaats waar Rambo werd aangetroffen nauwgezet zal onderzoeken om de daders op te sporen.

DEEL het verhaal van Rambo met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: www.theforeverdog.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.