Geredde hond is doodsbang van elk mens, behalve van haar 11 maanden oude beste vriend

De meningen over geredde honden en of ze veilig zijn voor gezinnen lopen uiteen. Sommigen denken dat geredde honden minder veilig zijn om te adopteren omdat ze soms angstig of emotioneel reageren omwille van hun slechte achtergrond. Maar in werkelijkheid worden de meeste honden trouwe, liefdevolle familieleden, zo lang ze zich maar veilig en gelukkig voelen. Daar kunnen Elizabeth Spence en haar echtgenoot over meespreken – zelfs in die mate dat ze hun deuren openden voor 6 geredde dieren!

hond1

Een van deze schattige geredde dieren is Nora, een 8-jarige Engelse Pointer, die vroeger van iedereen bang had omdat ze mishandeld werd. Maar toen ontmoette ze het jongste familielid, baby Archie, en werd verliefd. Nu zijn de twee onafscheidelijk en er zijn voldoende schattige foto’s om dit te bewijzen ook!

Elizabeth Spence en haar echtgenoot hebben hun beide handen vol in het huishouden. Naast drie jonge kinderen hebben ze ook nog eens drie geredde honden en drie geredde katten. “Op elk ogenblik van de dag vind je wel ergens een hoop kinderen, katten en/of honden in het huis”, vertelde Spence.

Het koppel blijkt gewoon geen nee te kunnen zeggen tegen dieren in nood – zeker niet als niemand anders ze in huis wil nemen. Een van hen is Nora, een achtjarige Engelse Pointer die vroeger mishandeld en verwaarloosd werd en daardoor van iedereen bang was.

Iedereen – behalve haar 11 maanden oude zoon Archie. De twee zijn onafscheidelijk geworden en Nora voelt zich blijkbaar erg veilig bij Archie. Ze houden ervan om samen dutjes te doen, tot grote vreugde van Spence die ervan houdt om slaperige foto’s van hen te maken.

Gelukkig is Nora nu in het puppy paradijs, waar ze kan spelen met haar pluizige vrienden, kan poseren voor de foto en met haar favoriete baby kan spelen.

hond7

“Als Archie een badje neemt, ligt Nora op de mat te wachten tot hij eruit komt”, vertelt Spence. “Als ik hem een nieuwe luier aandoe, wil Nora ook op mijn schoot liggen.”

hond8

De twee hebben echt een bijzondere band, al lijken de katten ook van hun gezelschap te genieten! De andere kinderen van het gezin, Wellington en Loretta, zijn eveneens dol op dieren en het lijkt erop dat hun huisdieren deze kinderen klaarstomen om een volgende generatie dierenliefhebbers te worden.

hond9

Voor sommigen zijn geredde dieren niet de ideale huisdieren. Maar Archie en Nora bewijzen dat elk dier, ondanks hun achtergrond, een vriend kan vinden en het perfecte huisdier kunnen zijn.

hond10

DEEL deze schattige foto’s met je vrienden!


Bron: The Dodo, Instagram/Elizabeth Spence en Caters News Agency

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.