Geredde hond blaft onophoudelijk naar zijn eigenaar. Dan loodst het beestje hem naar een gat waarin een naakt meisje ligt

Vorig jaar leed een hond genaamd Petunia aan gebroken poten, ribben en een maag vol tapijt. Haar eigenaar werd veroordeeld wegens dierenmishandeling. Gelukkig werd ze gered door Delta Animal Shelter en daarna geadopteerd in een liefdevolle thuis. Vorige week was het de geredde hond die iemand redde.

Op 17 maart 2017 begon de nu 2-jarige hond, nu genaamd Peanut, onophoudelijk te blaffen in haar huis in Escanaba, Michigan. Dat was vreemd want Peanut heeft eerder een timide persoonlijkheid. Peanut liep de trappen op en af en bleef maar blaffen. Ze alarmeerde haar eigenaar dat ze naar buiten wilde, en vervolgens begon ze haastig en paniekerig in het veld achter hun huis te graven. De man volgde haar en zag een naakte meisje dat rilde van de koude en in een balletje opgerold lag.

Hij belde de hulpdiensten en melde het incident. Toen de ambulance en de politie arriveerde kon het meisje maar een ding zeggen: “hondje.” Dankzij Peanut werd het leven van dat meisje gered. In een verklaring bevestigde de politie van Delta County het verhaal en dankte de redding van het meisje aan Peanut.

Het kleine meisje was ongedeerd, maar werd voor onderzoek toch naar het ziekenhuis overgebracht. De politie ging deur aan deur in een poging om haar ouders te vinden. Uit verder onderzoek bleek dat de leefomstandigheden van het meisje onveilig en onhygiënisch waren.

Ondertussen werd de jeugdbescherming ingeschakeld om de zorgen over het meisje over et nemen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.