Geredde geit heeft constant paniekaanvallen en kan alleen worden gekalmeerd als ze haar eendenkostuum aan heeft

Het begon allemaal toen Leanne Lauricella voor Halloween ging shoppen in Marshalls. Ze ging door de rekken toen haar oog plotseling op iets viel – een eendenkostuum voor kinderen. Lauricella leidt een reddingsorganisatie voor geiten genaamd Goats of Anarchy in New Jersey. Ze dacht dat het kostuum wel schattig zou staan op haar geitjes, zeker het pas geredde geitje Polly. Dus kocht ze het kostuum en dacht er niet verder over na. Wist zij veel hoe dol Polly wel op dit eendenkostuum zou zijn.

eend1

Polly is een babygeitje met ernstige medische problemen. Ze is blind en heeft neurologische problemen die ertoe leiden dat ze te weinig eet. Ze lijdt eveneens aan angstaanvallen.

eend2

Als Polly haar baasje niet meteen kan vinden, begint ze in paniek huilend door het huis te rennen. Polly heeft ook enkele vreemde gewoontes die volgens Lauricella ook te wijten zijn aan haar angstaanvallen. “Ze zoekt zich een hoekje uit in het huis en begint daar dan de muur te likken”, vertelt ze.

eend3

Toen Lauricella Polly voor een foto het eendenkostuum aantrok, gebeurde er iets geweldig. “Van zodra ik het haar aandeed, kalmeerde ze onmiddellijk.”

eend4

“Het eendenkostuum heeft iets dat haar kalmeert. Ze gaat als het ware in trance. Ze sluit haar oogjes en weg is ze …”

eend5

Als Polly nu een angstaanval heeft, trekt Lauricella haar eendenkostuum aan en voilà – ze is meteen rustig.

eend6

Het eendenkostuum is ook erg handig als Lauricella boodschappen gaat doen. Polly kan namelijk niet alleen thuisblijven. Wanneer ze bij de plaatselijke supermarkt gaat winkelen, zit Polly lekker te slapen in het winkelwagentje.

eend7

Andere kostuums blijken hetzelfde effect te hebben, zoals een varkenskostuum en een vossenkostuum. Maar het eendenkostuum blijft toch haar favoriet.

eend8

Polly is nu nog wel klein, maar ze zal nog wel groeien. “Ik heb er een beetje spijt van dat ik het kostuum niet op de groei heb gekocht”, zegt ze.

eend9

Maar misschien dat Lauricella aan oplossing heeft gevonden, want onlangs arriveerde er een ander gered geitje genaamd Pocket. “Toen Pocket toekwam, legde ik ze samen en Polly kalmeerde ogenblikkelijk. Het was een beetje zoals het eendenkostuum. Ik heb haar nooit ze rustig geweten met een andere geit.”

“Ik hoop dat Polly haar eendenkostuum binnenkort niet meer nodig heeft en gewoon met de andere geitjes zal kunnen buitenspelen.”

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.