Gered katje is in de 7e hemel als mama haar een heerlijk ontspannen bad geeft

Er is niets zo ontspannend als een warm bad, zeker op een koude dag! Ik verkies altijd een bad boven een douche – wie houdt er niet van om even lekker languit in bad te liggen en te relaxen? Katten maken zichzelf doorgaans schoon en proberen water te vermijden. De meeste katten haten water zelfs, maar dat blijkt niet voor alle katten het geval te zijn.

katje

Clover is een gered katje met een wit hart op haar borst. Luna, de moeder van Clover, vertelde dat haar vader haar vond. “Hij hoorde steeds luider gemiauw. Dus begon hij te zoeken, maar vond niet meteen iets. Hij moest echter naar de supermarkt dus reeds hij zijn auto uit de garage. En plotseling stond ze daar in het midden van de oprit. Ze was een kleine, pluizige bal van amper zes dagen oud.”

Als kitten moest Clover nog veel leren. Ze moest de kattenbak leren gebruiken en hoe ze haar kattenvoer moest eten. Maar als baby wordt het algauw een beetje een rotzooi. Omdat ze zo klein was en zichzelf nog niet kon schoonmaken, gaf mama haar een badje.

Je zou denken dat dit katje het zou uitschreeuwen onder het water, maar Clover laat het zich allemaal welgevallen. Ze rolde haar hoofdje achteruit en genoot van de ervaring.

Houdt jouw kat van water?

Laat van je horen en DEEL deze schattige video met je vrienden!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.