Gepensioneerde zoekt een ‘vismaatje’ en hengelt vervolgens het avontuur van zijn leven binnen

Een gepensioneerde heeft de trip van zijn leven binnengehaald nadat zijn hartverscheurende advertentie op Craigslist om een “vismaatje” te vinden viraal ging. Ray Johnstone, 75, postte eind januari een oproep op de zoekertjessite waarin hij vroeg of er iemand hem af en toe zou kunnen vergezellen op zijn visuitstapjes rond Adelaide. Hij werd overspoeld met reacties, waaronder van een man uit Brisbane genaamd Mati Batsinilas, 22, die hem een volledig betaalde visvakantie op Stradbroke Island in Queensland aanbood.

Batsinilas zei dat hij verheugd was om de vlucht van Johnstone te betalen en dat hij hem met plezier op de luchthaven ging ophalen.

“Dit is gewoon iets waarvan ik voel dat ik kan helpen en ik doe het met passie. Ik wil hem de tijd van zijn leven geven”, zei de jongeman.

Over de overweldigende respons zei Johnstone: “Dit is echt een typisch Australisch verhaal, toch?”

De 75-jarige kreeg van de winkelketen Boating Camping Fishing ook voor honderden euro’s aan gloednieuw vismateriaal. De keten verklaarde zich trouwens bereid om de hele uitstap te sponsoren.

Dit hartverwarmende verhaal begon dus met de advertentie op Craigslist, waarin hij uitlegde dat zijn vorig vismaatje overleden was, en dat hij nu niemand meer had om het water op te gaan:

“Wat ik wil is een vismaatje die ongeveer in dezelfde situatie als mij zit, en die ook gewoon iemand wil om samen te gaan vissen”, schreef hij.


DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.