Genadeloos verwondde en verstoten pup neemt afscheid van de wereld

Met al het goede dat er in de wereld wordt gedaan om een nieuwe thuis te vinden voor verlaten puppy’s en katjes zijn er ook droevige verhalen die niet zo goed aflopen. Een dierenkliniek in Pearland, Texas, had de droevige verantwoordelijkheid om een verlaten puppy op te nemen die gewoon voor hun deur werd achtergelaten. De hond droeg geen microchip en van de eigenaars was geen spoor te bekennen.

Het was moeilijk om niet te huilen als je in die mooie, blauwe ogen keek. De toestand van de puppy was problematisch. Hij zat onder de vlooien en de uitwerpselen, haar huid was ontstoken, ze had vier gebroken botten in haar achterste poten en haar schaambeen was verbrijzeld. De puppy moet ontzettend veel pijn geleden hebben. Het enige wat ze konden doen was haar een grote maaltijd voorschotelen voor men ze zou laten inslapen. Haar toestand was te moeilijk om te behandelen.

Bekijk deze foto maar eens:

Het ziekenhuis is momenteel op zoek naar iemand die informatie heeft over de dierenbeulen die deze prachtige hond zo toetakelden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.