Gemeenschap helpt blinde vrouw die al haar spaargeld uitgaf aan een zieke blindengeleidenpony.

Panda, de blindengeleidenpony, en haar blinde eigenaar Ann Edie zijn al 14 jaar samen. Toen Panda vorig jaar ziek werd, gaf haar liefhebbende gezel duizenden euro’s uit om haar leven te redden. De voorbije 12 maanden leed Panda aan darmproblemen, pneumonie en zware diarree. Om het paardje te laten overleven moest ze weken in het ziekenhuis verblijven waardoor de rekeningen van de dierenartsen opliepen tot 30.000 euro. Ann en haar echtgenoot zouden hun pony echter niet opgeven en daarom gebruikten ze hun hele spaargeld op.

In een poging om haar te helpen, startte Alexandra Kurland, een goede vriendin en de trainer die Panda met Ann in contact bracht, een YouCaring crowdfundingcampagne op, met een doel van 10.000 euro om de rekeningen te helpen betalen.

Zonder aarzeling schoot de hele gemeenschap te hulp door duizenden euro’s te storten.

“Panda is de voorbije 13 jaar de beste gids geweest. Maar ze is zoveel meer dan zomaar een servicedier”, zegt Ann. “Ze is zoveel meer dan een dier dat me helpt om vlot te reizen en me te verplaatsen. Haar vreugde in haar werk en in haar leven tovert altijd een glimlach op mijn gezicht.”

“Dankzij onze prachtige gemeenschap van familie en vrienden hebben we een aanzienlijk stuk van onze dierenartsrekeningen kunnen betalen. En we zijn erg optimistisch en hoopvol dat haar gezondheid dit jaar zal verbeteren.”

Bekijk de onderstaande video om Panda en Ann te leren kennen, en DEEL dit hartverwarmend bericht met je vrienden!

Bron en afbeelding: YouTube en The Good News Network

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.