Gemeen koppel gooide een 10 weken oude baby op een harde ondergrond

Een gemeen koppel die hun 10 weken oude baby op een harde ondergrond smakten en zijn schedel braken, werd veroordeeld na een “afgrijselijke” reeks van mishandeling. De wrede Rowan Spodris, 25, en David Toye, 32, grepen de baby tijdens een weerzinwekkende aanval vast en smeten hem op de grond.

De beestachtige verwondingen van de jongen werden pas ontdekt nadat een sociaal werker vorig jaar in maart aan de alarmbel trok.

De baby, die om juridische redenen niet genoemd kan worden, werd naar het Bristol Children’s Hospital afgevoerd, waar een scan aan het licht bracht dat zijn linkerdij gebroken was.

Verdere tests brachten nog eens 15 fracturen aan het licht, van verschillende ouderdommen, toegebracht naar aanleiding van minstens 6 incidenten.

De dokters ontdekten eveneens dat de jongen een complexe schedelbreuk had, hetgeen het gevolg was van een val van minstens 90 cm hoogte.

Medische onderzoeken brachten aan het licht dat de verwondingen niet door een ongeval veroorzaakt konden zijn.

Detective Stacey Matthews, hoofd van het onderzoek, zei: “Dit is een vreselijk geval van kindermishandeling waarbij het kind verwondingen had over zijn hele lichaam. Gelukkig is het kind helemaal hersteld en is nu veilig en wel.”

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden op Facebook!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.