Gemaskerde man bezoekt kerel die honden martelt, snijdt zijn oor eraf en leert hem een les, die hij nooit meer zal vergeten

Een hondenfokker uit Michigan werd vastgebonden, geslagen en zijn oor werd afgesneden, vermoedelijk als vergelding voor zijn betrokkenheid bij hondengevechten. De 52-jarige hondenfokker uit Detroit hield minstens 16 pitbull vast in de tuin van een van zijn woningen, alsook dozijnen andere honden die in de kelder van zijn huis opgesloten zaten. De honden waren uitgehongerd en leefden in vreselijke omstandigheden.

De fokker was de honden net aan het voederen toen hij door drie gemaskerde mannen werd vastgegrepen en werd gedwongen om in zijn huis binnen te gaan. De man werd vastgebonden en vervolgens werd hij urenlang gefolterd door de mannen.

Volgens de neef van het slachtoffer, Matty Johnson, werd de man vastgebonden waarna ze hem “stevig in elkaar ramden, waardoor hij gebroken ribben en gebroken vingers had. Ze staken hem met ijspegels en sneden ten slotte zijn oor af.”

De politie neemt aan dat de man geviseerd werd voor zijn betrokkenheid bij hondengevechten.

Volgens Matty Johnson betrof het een persoonlijke afrekening.

“Hij heeft een vrouw, een gezin en kinderen” vertelt Johnson. “Ze beschuldigden hem en praatten in de zin van “als we je vrouw en kinderen te pakken krijgen, verkrachten we hen. We zullen dit doen, we zullen dat met hen doen. Ik bedoel, kom nou …”

De gemaskerde mannen vertrokken met de auto van het slachtoffer en stolen ook zijn minibusje.

Ondanks de beschuldigingen beweert de familie dat de man niets met hondengevechten te maken heeft.

“Nee, hondengevechten doet hij niet” volgens de broer van het slachtoffer die anoniem wenst te blijven. “Hij fokt honden en heeft er best veel, maar dat is al zo van in zijn jeugd.”

Het incident en de praktijken van het slachtoffer worden nu onder de loep genomen door de onderzoekers, die geloven dat er veel meer aan de hand is dan werd aangegeven door de familie van het slachtoffer.

Als de man zich inderdaad bezighield met hondengevechten heeft hij volgens jou dan zijn verdiende loon gekregen?

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron: Opposing Views ; Afbeeldingen: Fox 2

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.