Foto van wolf gaat viraal en niet om de reden die je waarschijnlijk vermoedt [video]

Mensen beschilderen hun huid al sinds mensenheugenis. We hebben allemaal wel al eens een film gezien waarin krijgers hun lichaam tooien in oorlogstatoeages om indruk op de vijand te maken. Maar nu mensen elkaar bestrijden met drones en cyber oorlogsvoering is deze krijgskunst een beetje overbodig geworden. Nu is body paint gewoon kunst, maar een man tilt deze kunstvorm tot een heel ander niveau.

de-wolf

Johannes Stoetter is de man achter “The Wolf” en vele andere creaties. We mogen gerust stellen dat hij de beste bodypainter ter wereld is. Hieronder kunnen we genieten van zijn werk dat in een video voorgesteld werd. We zien een wolf die huilt in een verlaten landschap. Maar naarmate de video evolueert, worden stilaan de modellen zichtbaar, wier lichamen perfect beschilderd zijn. Eigenlijk zien we hier naar drie verschillende modellen die de vorm van een wolf hebben aangenomen.

Stoetter leerde deze techniek helemaal zelf. Hij won wereldwijd verschillende wedstrijden en prijzen. Hij is vooral bekend voor het doen opgaan van mensen in hun omgeving, zoals bomen, rotsen, bomen en meer.

Geniet van dit verbluffende kunstwerk en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.