Filmmaker vraagt: “Wat zou je hond zeggen als hij kon praten?” Zijn antwoord zal je aan het huilen brengen.

Deze kortfilm getiteld “Als Ik Kon Praten” deed me huilen op het werk. Zelfs in die mate dat mijn collega’s me enkele zakdoekjes moesten aanreiken. Ik ben een geweldige hondenliefhebber en deze video, over wat een hond zou zeggen als hij kon praten, is echt zo aangrijpend.

hond

De video begint met een man die een verlaten puppy redt. Hij kan de puppy gewoon niet alleen achterlaten en neemt hem mee naar huis. We zien de puppy opgroeien tot een prachtige labrador. Doorheen de video verschijnen de gedachten van de hond op het scherm en die zijn echt ontroerend.

DEEL deze geweldige video met elke hondenliefhebber die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.