Fietsers redden een doodsbang verdrinkend paard kort voordat het definitief zou sterven.

Het is een geruststelling om te weten dat waar je ook gaat in de wereld er altijd wel mensen zijn die hun leven willen riskeren om dat van iemand anders te redden. Voor een groepje fietsers in Frankrijk was het een perfect normale dag toen ze een groot gevaarte langs de kant van de weg zagen. Toen ze dichterbij kwamen, zagen ze dat het een paard was dat op sterven lag.

paard

Het paard was komen vast te zitten en raakte bij elke beweging meer en meer uitgeput. Toen ze een hoef konden bevrijden, zonk een ander been weer dieper en dieper weg. Het was duidelijk dat het paard niet lang mee te leven had. Hij zou ofwel sterven van uitputting ofwel verder wegzakken en verdrinken.

Gelukkig konden de fietsers een oplossing bedenken. Het ziet er allemaal niet fraai uit, maar het belangrijkste is dat het paard gered is. Ze bonden het paard vast met zoveel touw als ze maar konden vinden en begonnen letterlijk met man en macht te trekken. Het moet zo een opluchting geweest zijn voor dit paard om eindelijk terug voet aan grond te kunnen zetten!

DEEL deze prachtige redding met elke dierenliefhebber die je kent!

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.