Familiekat maakt mama midden in de nacht wakker. Dan ontdekt mama dat haar baby stikt

Herbie is geen ordinaire kat … hij is een levensredder. Toen Janine DeMartini, een vrouw uit Staten Island in New York, Herbie tijdelijk bij zich in huis nam om hem te verplegen in de opdracht van het plaatselijke asiel, had ze geen idee dat hij haar een dienst zou terug bewijzen door haar dochter te redden.

De drukbezette, alleenstaande moeder lag al in bed na een lange dag op het werk. Ze stond net op het punt om in slaap te vallen, maar toen kwam Herbie miauwend en paniekerig binnengelopen. Deze anders zo rustige kat had iets belangrijk te vertellen.

katten1

DeMartini volgde haar en zag hoe Herbie recht naar de kamer van haar dochter Isabella ging. “Herbie bleef met zijn pootje tegen de deur krabben en toen ik de deur opende, spring hij meteen in haar wiegje. Isabella had zich omgedraaid en had zo een dekentje over haar gezicht aangespannen”, getuigt ze.

katten3

DeMartini zag hoe haar tweejarige dochtertje lag te stikken in een dekentje! Gelukkig werd Isabella gered door het aandachtig oog van Herbie. Hoewel DeMartini de kat slechts tijdelijk in huis had genomen, wist ze dat Herbie gewoon permanent geadopteerd moest worden.

katten3

Nu heeft Herbie een vast plaatsje gevonden in de familie DeMartini.

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden!

Bron: www.silive.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.