Familie verhuist en laat de pitbull achter bij de afgedankte meubels. Dan komt er een engel om hem te redden

Dakloze huisdieren zijn een groot probleem in de Verenigde Staten. Gelukkig is dat bij ons iets minder het geval. Wist je trouwens dat 1 op 4 honden in asielen pitbulls zijn? Helaas hebben pitbulls een slechte reputatie door de eigenaars die hen misbruiken. Pitbulls worden vaak als agressief beschouwd, daar waar ze in realiteit loyaal en liefdevol zijn. Toen een eigenaar van een pitbull verhuisde, lieten ze hun huisdier Boo gewoon letterlijk aan zijn lot achter. De buur van de familie postte deze foto op Facebook:

matras1

Boo sliep buiten op een matras die de eigenaar had achtergelaten, wachtend tot ze zouden terugkomen – een ronduit hartverscheurend tafereel! De buur probeerde verschillende asielen te bereiken, maar niemand kwam opdagen om hem op te halen.

Gelukkig zag ook een man genaamd Mike Diesel deze foto op Facebook en hij schoot meteen ter hulp!

matras2

Mike Diesel, de oprichter van Detroit Youth en Dog Rescue, kocht eten voor Boo en zat uren naast hem om de hond aan zijn gezelschap te laten wennen. Van zodra Mike het gevoel had dat Boo zich veilig bij hem voelde, nam hij de pitbull mee naar de dierenarts voor een medische controle.

Ondanks zijn harde leven is Boo een liefdevolle en aardige hond. Het is goed om weten dat er nog mensen zijn als Mike Diesel die het verschil maken – hond per hond!

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.