Haar familie kon deze buldog niet langer verdragen, dus brachten ze haar naar het asiel. Maar ze is juist zo lief

Deze schattige Engelse buldog had geen eenvoudige start in het leven. Dat ze leeft is eigenlijk een wonder, en hoe ze leeft zo mogelijk nog meer. De familie waarin Bonsai geboren werd, gaf hem al 3,5 weken na zijn geboorte over aan een asiel. Want ze konden niet met zijn beperking om.

Bonsai is een Engelse buldog met zwarte en witte vlekken, en altijd bereid voor een knuffeltje. Alleen wanneer hij op zijn rugje ligt en er niet in slaagt om zich om te draaien, wordt hij een beetje gefrustreerd en begint hij luid te blaffen om zijn ongenoegen te uiten. Maar zijn schattige gezichtje maakt alles goed!

Bonsai werd namelijk met een half lichaam geboren. Hij heeft maar een halve ruggenwervel, geen bekkenbeenderen en twee zwaar verminkte achterpoten. Deze misvorming komt alleen bij mensen voor en in het dierenrijk is er slechts een geval bekend en dat is deze lieve hond.

Omdat hij ontzettend veel pijn leed aan zijn achterste poten werden deze geamputeerd. Zonder pijn kan Bonsai zich veel beter voortbewegen en hij groeit goed.

Bonsai heeft erg veel aan de buldog Ransom bij wie de achterste poten eveneens geamputeerd moesten worden. De twee zijn de beste vrienden en hebben de tijd van hun leven in het zwembadje.

Zo schattig en dapper, hoe deze kleine buldog ons toont dat hij wil leven en gelukkig is, ondanks zijn beperking.

Bron: tudointeressante en tierfriend.co

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.