Familie komt het podium op. Zodra ze op 1 lijn staan, krijgt het optreden een betoverende wending

Sinds de jaren ’70 bestaat het ideale gezin uit twee ouders en 2,5 kinderen. Mensen die meer dan twee of drie kinderen hebben worden vaak als abnormaal beschouwd. Dankzij de zegen van reality televisie krijgen deze grote gezinnen echter de kans om komaf te maken met deze vooroordelen en ons een inkijk in hun levens te gunnen. De Willis clan is zo’n grote familie die onze manier van denken over grote gezinnen helemaal verandert.

De familie Willis bestaat uit mama Brenda, papa Toby en 12 kinderen – vier jongens en acht meisjes. Wat de familie Willis zo mogelijk nog meer bijzonder maakt, is dat ze allemaal waanzinnig veel talent hebben. Volgens hun officiële biografie zijn ze een familie van “geweldige muzikanten, dansers, atleten, schrijvers en artiesten.” De familie trad voor het eerst in de openbaarheid tijdens hun verschijning in het negende seizoen van America’s Got Talent. Het grote gezin schopte het tot in de kwartfinales. Daarna kregen ze zelfs hun eigen show op Learning Channel.

Onlangs demonstreerde het gezin hun danskwaliteiten tijdens hun deelname aan het Country Dance World Championship, waar ze een Ierse dans uitvoerden. Bekijk hun verbluffende optreden hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Talent Every Day

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.