Familie keert terug en ziet dat hun huis door een bosbrand is verwoest… en dat hun huisvarkentje op hen wacht

In het bos in Tennessee waar Rob Holmes en zijn gezin woonde, woedde een hevige bosbrand. De familie Holmes zat vorige maandag gevangen in hun huis en het werd duidelijk dat ze snel moesten vertrekken.

varken1

De hele familie vluchtte, samen met vier honden en een kat, naar een huis van een buur en dan naar een hotel. Maar de dochter van Rob, Andrea, huilde de hele nacht omdat er een dier was dat ze niet konden meenemen – hun varken Charles.

varken2

De volgende dag belde een buur Holmes op met het slechtste nieuws dat ze konden horen: hun huis was tot op de grond afgebrand.

varken3

Maar dan kwam er nog nieuws: Charles het varken was in leven.

varken5

De familie repte zich naar het landgoed en troffen Charles aan ingegraven in de grond.

varken6

“Toen we arriveerden … Ik kon mijn ogen niet geloven”, zei Holmes. “Charles had zich in de modder ingegraven om te overleven. God liet ons Charles houden. Hoe anders kon hij deze temperaturen overleefd hebben.”

varken7

Charles had brandwonden op zijn poten. Hij was ook erg uitgedroogd en wilde niet eten. Hij kreeg vloeistoffen toegediend en zijn familie verzamelde zich rond hem om het varken een veilig gevoel te geven.

varken8

Omdat hij teveel rook had ingeademd, werd hij overgebracht naar het University of Tennessee Veterinary Hospital waar hij de gepaste verzorging krijgt om helemaal te herstellen.

varken9

Holmes zei dat ze niet weten hoelang Charles in het ziekenhuis zal moeten blijven, maar dat ze geen dagje bezoek zullen overslaan.

“We hebben al het materiele verloren, maar het belangrijkste hebben we nog en dat zijn onze levens”, zei Holmes nog.

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden!


Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.