Familie gaat uit skiën en ziet iets roze in de sneeuw. Ze hadden er ook geen moment later moeten zijn

Vakantie is meestal een periode om te relaxen, plezier te maken en om even te vluchten van de alledaagse stress. Het is doorgaans niet een moment om een barmhartige Samaritaan te zijn, laat staat dat we op vakantie een leven zouden redden. Maar dat was precies wat een familie overkwam. Ze waren onderweg voor een skivakantie toen een sneeuwstorm hun plannen enigszins wijzigde … en ze deden uiteindelijk iets heroïsch!

Liz en Perry Smith zouden met hun kinderen gaan skiën in Pennsylvania toen er plotseling een sneeuwstorm de kop opstak, waardoor het ressort moest sluiten. Ze besloten om de nacht door te brengen in een hotel in Maryland … en dat was het moment waarop ze iets roze uit de sneeuw zagen steken langs de kant van de weg.

varken1

Het bleek een biggetje te zijn! Het arme ding was helemaal bevroren en zat vast. Ze waren niet zeker of het nog leefde, maar toen ze het uit de sneeuw bevrijden liet het een kleine krijs ontsnappen.

varken2

Ze warmden het op en wikkelden het in een deken. In het hotel aangekomen smokkelden ze het kleine varkentje naar boven. Het viel in slaap in de armen van de kinderen. Ondertussen dachten ze na wat ze deze baby te eten zouden geven. Het werd uiteindelijk een mengsel van water en bananen.

varken3

De familie vermoedt dat het diertje van een transportwagen was gevallen. Nadat ze het varkentje Wee Wee noemden, zorgden ze verder voor hem tot de sneeuwstorm voorbij was.

varken4

Wee Wee had het uitstekend naar zijn zin in de hotelkamer!

varken5

De familie contacteerde het Poplar Spring Animal Sanctuary in Maryland die instemden om het varkentje op te vangen. Gelukkig voor Wee Wee kon hij nog een nacht met dit liefdevolle gezin doorbrengen.

varken6

Bekijk Wee Wee hieronder in actie en DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: Honest To Paws

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.