Ezel wordt tijdens overstroming van de verdrinkingsdood gered. Hij blijft maar grijnzen na zijn redding!

Ik weet niet of je ooit al eens een grote overstroming hebt meegemaakt, maar wat je moet weten is dat het niet alleen mensen zijn die gevaar lopen, maar ook dieren. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat eigenaars hun dieren gewoon vergeten. Omdat ze vaak snel moeten zijn om zichzelf in veiligheid te brengen, is er niet altijd voldoende tijd om ook hun dieren te redden.

ezel1

Dat is nog erger voor boerderijdieren. Omdat ze zo groot zijn, is het niet eenvoudig om ze onder te brengen tot de overstroming voorbij is. Vaak worden ze aan hun lot overgelaten en velen halen het gewoon niet.

ezel2

ezel3

Toen een groep dierenredders een ezel zag verdrinken in het wassende water, maakten ze zich klaar voor een van de meest uitdagende reddingen ooit.

ezel4

Omdat het water zo snel steeg, wisten ze dat de ezel met een slechte beweging mee gesleurd zou worden. De redders wisten dat ze moesten helpen, dus plaatsten ze op Facebook een oproep aan iedereen die in de buurt was.

ezel5

Gelukkig arriveerde er snel hulp. De groep gooide snel een reddingsboei over de nek van de ezel. Hierdoor konden ze de ezel zachtjes en langzaam naar veiliger oorden brengen. Na wat uren leek, hadden de redders eindelijk hun doel bereikt – de ezel was veilig.

ezel6

Kijk eens hoe blij de ezel is na zijn redding!

DEEL deze spectaculaire en hartverwarmende redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.