Zijn ex wil de 33-jarige terug – maar alleen op deze voorwaarde. Zijn antwoord kon niet duidelijker zijn.

Zijn ex-vriendin wil deze 33-jarige man terug. Maar alleen onder een speciale en duidelijke voorwaarde. Op het fotoplatform Imgur vertelt een gebruiker genaamd “voiceafx” het hele verhaal:

“Mijn vorige vriendin en ik hebben nog altijd gevoelens voor elkaar, maar we zijn op grond van religieuze redenen uit elkaar gegaan. Onlangs belde ze me op om te zeggen dat ze me terug wilde, maar dan moest ik mijn kat opgeven.

Dit is mijn kat, Hobbes. Ik ben 33 jaar oud en Hobbes is bijna als een kind voor me. Ik hou van mijn katertje en zal hem nooit ‘opgeven.’ Nu heb ik helemaal geen behoefte meer om terug met mijn ex samen te zijn. Einde van het verhaal.”

Tja, pech voor de jongedame: niets of niemand komt tussen deze man en zijn geliefde kater!

DEEL dit verhaal als ook jij dezelfde beslissing genomen zou hebben!

Bron en afbeeldingen: Love Meow en Imgur

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.