‘Ellendige’ hond gedraagt zich maandenlang vreemd. Dan ontdekken artsen, dat er een grote steen klem zit in zijn blaas

Toen Caramel, de Golden Retriever, op doktersbezoek ging, was ze met voorsprong de meest miserabele hond die de dierenarts al ooit gezien had. De arme hond leek al maanden en maanden pijn te lijden, maar het was pas toen ze bij Big Fluffy Dog Rescue terechtkwam dat ze de tweede kans kreeg in het leven die alle dieren verdienen.

steen1

Deze prachtige hond leek zoveel pijn te hebben dat ze haar eigen leven haatte. Maar pas toen de dokters de röntgenfoto zagen, waren ze pas echt geschokt om te zien dat er twee reusachtige stenen in haar urineblaas zaten. Dit waren de grootste stenen die ze ooit al gezien hadden. En als je de stenen in de handen van de dierenartsen ziet liggen, zie je pas echt hoe schokkend het wel was.

steen2

Dit soort blaasstenen verschijnen niet op een nacht, dus het is echt zorgwekkend dat de vorige eigenaars Caramel niet eerder lieten controleren. Maar we geven ze het voordeel van de twijfel en zijn alleszins erg dankbaar dat deze prachtige hond nu gelukkig en gezond is, en op zoek is naar een nieuwe liefdevolle thuis.

steen3

Toen de hond bij de organisatie werd binnengebracht, had ze dringend een noodoperatie nodig. Ze leed al maanden pijn en moest dringend van deze blaasstenen bevrijd worden.

steen4

Blaasstenen zijn doorgaans erg klein. Maar eens ze te groot zijn, moeten ze verpulverd worden of operatief verwijderd worden. Maar toen de operatie achter de rug was, waren de dierenartsen stomverbaasd door wat ze zagen.

steen5

Gigantisch, echt gigantisch. Meer dan 10 cm groot! De mensen van Big Fluffy Dog Rescue waren begrijpelijk woedend op de vorige eigenaars van Caramel, maar ze waren blij dat ze de hond een nieuwe kans konden schenken.

steen6

Als je deze dagen naar televisie kijkt, lijkt er niets dan slecht nieuws te zijn. Maar een verhaal over een redding als deze, is dan weer wel echt hartverwarmend!

DEEL dit geweldige verhaal als ook jij Caramel zou willen adopteren!


Bron: Facebook / Big Fluffy Dog Rescue en LittleThings.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.