Elke nacht hoorde hij een vreselijk gejank. Er zat iets onder de trappen! Dit verhaal bezorgt je koude rillingen!

In Voronezh in Rusland begonnen de bewoners van een gebouw vreemde geluiden te horen. Elke keer als ze over de trap liepen, hoorden ze een vreselijk gejammer. Vadim en zijn familie, die in het gebouw wonen, vroegen de gemeente om de zaak te onderzoeken.

trappen2

Enkele weken eerder werden er herstellingswerken uitgevoerd, maar het bleek dat ze een geweldige vergissing begingen. Of hadden ze het expres gedaan? Er bleek immers duidelijk iets levends onder het beton te zitten.

trappen3

De gemeente weigerde echter om de trappen terug open te breken. Daarom besloot Vadim om het recht in eigen handen te nemen en gooide hij de trappen open. Wat er ook onder de trappen zat, het was in leven, dus was er geen seconde te verliezen!

trappen4

Na een uur slaagt hij erin om de stenen te verwijderen en begint met zijn blote handen in het zand te graven.

trappen5

In de duisternis verschijnen plotseling twee kleine glinsterende oogjes. Een gouden labrador steekt zijn hoofdje uit het gat en hapt gretig naar adem!

trappen6

Behoedzaam tilt Vadim de arme hond uit zijn gevangenis. Het dier is helemaal uitgehongerd na zoveel dagen zonder eten. Op het eerste zicht is de hond echter verder in goede conditie, ondanks het feit dat hij meerdere dagen onder de grond gevangen zat. Niemand weet waarom of hoe de hond daar terechtkwam.

trappen7

Zonder het heldhaftige optreden van Vadim was de hond een zekere dood gestorven. Hij bracht het arme dier onmiddellijk naar een plaatselijk dierenasiel.

trappen8

Daar werd de hond Belka gedoopt en toen Vadim haar na enkele dagen kwam bezoeken, sprong ze in de lucht van vreugde.

trappen9

Wat een held!

trappen10

Ben jij ook onder de indruk van deze held, DEEL dit bericht dan op Facebook!


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.