Eigenaren zijn geschokt als ze de baby van de moederkoe niet kunnen vinden. De koe verborg haar baby om zijn leven te redden.

Clarabelle is een melkkoe die haar hele leven doorbracht op een melkboerderij. Ze werd voornamelijk gebruikt voor de melkproductie en helaas werd ze niet zo goed behandeld als zou moeten. Telkens als ze een kalfje kreeg, namen de eigenaars het vrijwel meteen bij haar weg. Deze koe had daardoor nooit haar eigen kalveren kunnen opvoeden, hoewel ze daartoe voorbestemd was.

geit2

Toen ze niet langer geschikt was voor de melkproductie werd ze naar het slachthuis gestuurd. Gelukkig kwam Edgard’s Mission toen tussenbeide om haar leven te redden. Ze brachten haar naar een prachtig opvangcentrum waar ze vrij en veilig zou kunnen genieten van haar oude dag.

geit3

Kort nadat ze in het opvangcentrum toekwam, werd Clarabelle zwanger. Het personeel van Edgard’s Mission hield haar nauwlettend in de gaten om te verzekeren dat ze alle verzorging kreeg die ze nodig had.

Maar naarmate de bevalling dichterbij kwam, werd ze alsmaar afstandelijk van mensen.

geit4

Bezorgd begonnen de medewerkers naar Clarabelle te zoeken. Ze beseften algauw dat Clarabelle afgedwaald was om te bevallen. Ze hield haar kalf verborgen in hoog gras, ver weg van de stal zodat niemand haar baby zou kunnen afnemen!

geit5

Clarabelle was vastberaden om haar baby niet opnieuw te verliezen. Ze ging echt tot het uiterste om haar baby te verstoppen!

geit6

De kleine Valentine werd geboren op 14 februari, waar ze meteen ook haar naam aan te danken heeft.

Bekijk hun verhaal hieronder en DEEL deze mooie video met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.