Eigenaren dragen hun ongewenste hond over om afgemaakt te worden, maar weten niet dat ze hem daardoor een 2e levenskans geven

Sommige mensen staan hun dieren af om de meest belachelijke redenen. Maar een hondeneigenaar tilde deze praktijken tot een heel ander niveau. Hij bracht zijn ongewilde hond naar de dierenarts … om hem te laten inslapen.

Gelukkig stond deze pitbull een ander lot te wachten. In plaats daarvan kreeg hij een tweede kans.

Toen Jennifer Gordon, dierenliefhebster en dierenwelzijnsactiviste, het verhaal van Rocco hoorde, nam ze het heft in handen door zijn verhaal op Facebook te delen. Ze hoopte dat iemand die de post zou zien voor een nieuwe thuis zou kunnen zorgen.

“Rocco werd naar de dierenarts gebracht om hem te laten inslapen omdat zijn eigenaar hem niet meer wilde”, postte ze op Facebook. “Hij heeft al zijn inentingen gekregen en is erg kindvriendelijk”, voegde ze er aan toe. “Hij zit bij de dierenarts de hele tijd te huilen omdat hij niet weet waar hij is.”

Het verhaal verspreidde zich over Facebook en brak de harten van heel wat dierenliefhebbers. De verzoeken om Rocco te mogen adopteren stroomden binnen. Enkele dagen later kreeg deze arme kerel de eeuwige thuis die hij verdiende.

Algauw zat hij in de auto onderweg naar zijn nieuwe thuis in New Jersey!

“Rocco ging gisteren naar zijn nieuwe thuis en past zich goed aan … Dank aan iedereen voor de liefde en de steun. Er is een dorp nodig om een hond te redden”, zei Gordon nog.

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Jennifer Gordon en www.theforeverdog.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.