Eigenaar zegt dat hond en patrijsvogel een onwaarschijnlijke vriendschap hebben. Kijk deze bizarre video waarin ze met elkaar “spelen.”

Onlangs dook een nieuwe onwaarschijnlijke vriendschap op het internet op. Ditmaal over een hond en een patrijsvogel. Gracie, een zesjarige puppy, speelt in de tuin met een vogel, en haar eigenaar Sally Bryant kan maar niet genoeg krijgen van hun vrolijke ontmoetingen.


“Ze zijn echt de beste vrienden”, zegt Bryant. “Ze spelen ’s ochtends en een uurtje of twee ’s avonds.”

“The Bird”, zoals ze de patrijsvogel doopten, was al een frequente bezoeker van hun tuin verschillende maanden voor Gracie in hun leven kwam. Bryant zegt dat hun gevederde vriend altijd al onbevreesd was en hen benaderde. Hij wachtte geduldig tot het voederbakje aan het raam gevuld werd en zou dan dichterbij komen om te eten.

Maar van zodra Gracie op het toneel verscheen, kwam de vogel plotseling veel vaker langs. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst toen Gracie in december in het gezin geadopteerd werd, en het klikte meteen tussen de twee.

Urenlang zitten ze elkaar voor en achter het huis achterna. Het lijkt wel of ze “tikkertje” met elkaar spelen. Soms schreeuwt de vogel ook naar Gracie. “De vogel heeft een temperament, dat zeker”, zegt Bryant. Maar het is precies dat temperament waar Gracie verliefd op werd.

Wellicht zullen we wel nooit begrijpen waarom sommige dieren het met elkaar kunnen vinden, en anderen niet, maar wat zeker is, is dat deze vriendschap in de sterren stond geschreven.

Bekijk dit vrolijke duo hieronder aan het werk en DEEL deze video met je vrienden!

Bron en afbeelding: Liftable en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.