Egel werd door een auto aangereden. Maar ze heeft 5 piepkleine redenen waarom ze WEIGERT dood te gaan

Naarmate er meer en meer auto’s opdoken in ons straatbeeld, hebben dieren helaas de prijs moeten betalen. Vele dieren worden door auto’s aangereden en de meesten overleven dit niet. Maar dit stekelig wezen was vastberaden om te leven en je zult perplex staan van de reden.

Toen iemand in Israël op een gewonde egel stootte die door een auto was aangereden, was het wonder dat het een diertje nog in leven was.

Het kleine diertje werd onmiddellijk naar het Israeli Wildlife Hospital in Ramat Gan overgebracht, en daar kwam de waarheid aan het licht.

Deze brave egel klampte zich vast aan het leven omdat ze vijf kleine egeltjes in haar buik had zitten. De wonde in haar hoofd was best ernstig, maar de dierenartsen konden haar toestand stabiliseren. Langzaam maar zeker won ze aan krachten, en het duurde niet lang voor ze beviel van haar schattige baby’s!

Nu is ze sterk genoeg om hen te voederen. Het personeel wacht nog even tot ze volledig hersteld is om haar vervolgens terug in het wild vrij te laten.

DEEL dit aangrijpende verhaal over moederliefde met je vrienden!


Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.