Eenzame pitbull woont in een steegje en wil meteen in een auto van een wildvreemde springen

In de Verenigde Staten laat men naar schatting jaarlijks 1,2 miljoen honden inslapen, waarvan 40 procent pitbulls. Dit betekent dat er jaarlijks bijna een half miljoen pitbulls in asielen geëuthanaseerd worden. Zonder de hulp van Hope For Paws stond Brutus ongetwijfeld hetzelfde lot te wachten. De pitbull werd achtergelaten in de straten van Los Angeles en dwaalde moederziel alleen rond. Edgar en zijn partner kregen hem in de gaten en volgden hem met hun auto in een steegje, niet zeker hoe hij zou reageren.

steegje

We hebben al vaker video’s gezien waarin geredde dieren doodsbang zijn en op de vlucht slaan van hun redders. Maar deze video over Brutus is helemaal anders. Het personeel van Hope For Paws zegt dat dit een van de meest vrolijke reddingen was die ze ooit al gezien hebben.

Brutus toont immers meteen interesse, wat eigenlijk uiterst zeldzaam is. Het lijkt wel alsof hij weet dat hij gered zal worden. Brutus was zo lief en zachtaardig dat ze zeker wilden weten dat hij niemand toebehoorde. De mecaniciens die in de buurt werkten, bevestigden echter dat Brutus daadwerkelijk dakloos was.

Wacht tot je ziet hoe eenvoudig het wel was om het vertrouwen van Brutus te winnen en hem in de auto te krijgen. Van zodra hij in de auto zit, overlaadt hij zijn redders met likjes en kusjes, en op het einde van de video is het gewoon onmogelijk om niet verliefd te worden op deze geweldige hond!

DEEL deze hartverwarmende video als ook jij van pitbulls houdt!Source: This Pit Bull rescue is different than any other rescue you have seen so far! by HopeForPaws on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.