Eenzame hond volgt elke dag wildvreemden tot aan hun huis. Dan weet een vrouw hem eindelijk in haar auto te krijgen

De ziel van een hond bepaalt zijn of haar lot. In het geval van Blue leidde haar geest haar naar een nieuw leven. Hondenredster Valia Orfanidou reed langs een Grieks strand met haar huisdieren toen ze plotseling een wit lichtbruine straathond langs haar auto zag opduiken. Elke keer ze naar het strand terugkeerde, zag ze deze goedgeluimde hond. De straathond leek dakloos en eenzaam. Terwijl de meeste verlaten honden wegdoken in angst, zou Blue telkens naar mensen toelopen, in de hoop dat ze haar een beetje aandacht zouden geven.

Afbeelding: YouTube

De roep om liefde raakte Orfanidou diep. De redster besliste dat deze hond eindelijk overladen moest worden met alle liefde van de wereld.

Blue was lief, aardig en ontspannen, waardoor ze kort na haar redding gemakkelijk geadopteerd kon worden door een Poolse familie. Ze vervoegde een familie bestaande uit acht andere geredde honden en begon haar nieuwe leven in warm gezelschap.

De aardigheid van Blue maakte haar een geschikte kandidaat om therapiehond te worden. Ze zou mensen met een beperking perfect troost bieden. Volgens de video begon Blue op 22 november als therapiedier te werken.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.