Een zwaar zieke en mishandelde pup had een ellendig leven… Dan neemt een wildvreemde hem mee naar de dierenarts. Kijk hem NU eens

Die kleine Pomeriaan puppy’s waren een tijd geleden helemaal in. Helaas wilden sommige mensen hier munt uit slaan en begonnen massaal puppy’s te fokken. De algemene regel is dat mensen die hondenfokkerijen uitbaten alles doen voor de almachtige euro.

Maak kennis met Fred, die zeven jaar oud is en het grootste deel van zijn leven in een kooi opgesloten zat. Hij werd gebruikt als “dekhengst.” Maar blijkbaar werd hij omwille van een huidziekte “verhuisd” – lees: over het hek in de tuin van de buren gegooid.

Door zijn ziekte was Fred half kaal en de vacht die hij nog over had was extreem gematteerd. Hij werd naar het Animal Charity Blue Cross Center overgebracht en aan de hand van medische baden en een gezond dieet begon zijn persoonlijkheid weer door te schemeren.

Dat is het moment waarop Yvonne en Andrew Hildred de hond zagen. Ze waren op zoek naar een geredde hond toen de optie van de Pomeriaan hen onder ogen kwam. Andrew zegt dat hij wist dat dit degene was voor hen. Yvonne was aanvankelijk niet helemaal zeker, maar ze beslisten toch om hun huis voor de lieve Fred te openen.

Het is doodjammer dat er mensen zijn die dieren mishandelen en verwaarlozen. Maar het is gelukkig wel een zegen dat er heel wat mensen zijn die deze minder fortuinlijke wezens niet zomaar opgeven.

Dit kereltje werd het slachtoffer van de omstandigheden en misbruik. Is het niet prachtig dat hij overleefde en een tweede kans kreeg in het leven? DEEL deze prachtige redding met je vrienden!


Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.