Een vrouw schraapt wanhopig het versteende vel van deze hond af. 8 weken later geloof je je ogen niet.

Dagelijks verrichten dierenorganisaties wonderen. Althans dat is de enige juiste conclusie als je ziet wat voor transformaties sommige honden en katten doormaken. Dat was ook het geval toen “Animal Aid Unlimited” in een klein bestelwagentje een ellendig hoopje vond. Het hondje was vel over been en zat helemaal onder de schurft.

vel1

Als gevolg van haar ziekte was haar vel helemaal versteend. Elke stap was een marteling en haar vel knapte tot bloedens toe bij elke beweging.

vel2

Terwijl de meeste honden die gered moeten worden aanvankelijk wegkruipen, was dit arme diertje gewoon te zwak om iets te doen. Ze was helemaal uitgehongerd en had nog nauwelijks de kracht om de vliegen van zich af te slaan.

vel3

“Ze leek wel in een staat van delirium” getuigde een van de redders. Toen ze haar een koekje gaven, toonde ze toch een teken van leven.

vel4

De hulpverleners dragen haar in de auto en strelen haar zachtjes over haar versteende vel. Ze dopen de hond “Alice” en ze geniet zichtbaar van de minste genegenheid.

vel5

Maar Alice is nog wel erg angstig en nerveus. Ze wikkelen haar in een deken om haar een beetje te kalmeren.

vel6

In het asiel is Alice echter verdoofd van angst. De dierenbeschermers geven de hoop echter niet op en beginnen haar met zalf te verzorgen. Dan verwijderen ze behoedzaam de stukjes versteende huid.

vel7

Haar huid wordt nu elke dag een beetje beter. Alice wordt rustiger en ze beseft dat deze mensen er zijn om haar te helpen.

vel8

Na zes weken is Alice nog nauwelijks herkenbaar. Haar vacht begint terug normaal te groeien en ze begint zelfs met haar staart te kwispelen.

vel10

Ondertussen is Alice een echte hartendief geworden!

vel11

Hieronder kan je genieten van haar hele verhaal met een geweldig happy end!

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.