Een monster gooide deze zwaar mishandelde hond in de afvalcontainer. Kijk eens hoe hij er nu uitziet!

Iemand belde de Newark Animal Control Center en lichtte hen in over een zwaar uitgemergelde hond die meer op een skelet leek.

Dierenbeschermer Skinner ging ter plaatse en vond de levenloze hond. Hij nam hem mee naar de Humane Society en noemde hem Patrick.

Zijn behandeling begon onmiddellijk want er was geen tijd te verliezen. Omdat hij zo uitgedroogd en bewegingloos was, dachten zijn redders dat hij dood was. Maar zijn ogen vertelden een ander verhaal: hij wilde leven. De hond was niet meer dan een zak botten … en zijn leven hing aan een zijden draadje.

 

De vrijwilligers deden alles wat ze konden om hem terug tot leven te wekken. Zijn lichaam zou misschien wel genezen, maar hoe zat het met zijn hart? Patrick wist tenminste dat de mensen rondom hem om hem gaven. Meer dan medicijnen waren het de liefde en de genegenheid die hem er terug bovenop hielpen.

Langzaam maar zeker herwon Patrick aan kracht en begon hij weer te glimlachen. Hij begon stilaan weer op een jonge, gezonde puppy te lijken.

Met 24 uur op 24 uur verzorging, bloedtransfusies, medicinale badjes, voedsel en tonnen liefde, is de transformatie van Patrick niets minder dan een wonder.

Hij kwam na zijn redding 15 kg bij en dit is hoe hij er vandaag uitziet!

Patrick is nog maar eens een voorbeeld van waarom je je huisdieren nooit mag opgeven. Van een zak botten tot zo’n knappe kerel – dit geeft je kippenvel!

DEEL deze post met je vrienden!


Bron: Facebook en Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.