Een man filmt 6 weken lang de hond van zijn buren en ontdekt iets schokkends!

Zes weken lang hield een man de hond van zijn buren in de gaten en filmde hem. Hij wilde de harteloze manier waarop zijn buurman met de hond omging vastleggen. Charlie kan immers niet praten en zeggen hoe hij zich voelt. Daarom geeft Hollywoodacteur Justin Long het dier in de video een stem – een stem die mensen een inzicht geeft in de gevoelens van een hond die dag en nacht alleen voor het huis van zijn eigenaars moet zitten.

buren

Charlie mag niet binnen, zelfs niet wanneer het buiten ijskoud is. In plaats van zich om de hond te bekommeren, slaat zijn harteloze eigenaar hem zelfs nog. Waarom behandelt hij zijn tweede hond zo anders als Charlie? Waarom mag hij wel bij zijn baasje zijn en Charlie niet?

Zoals bij Charlie gaat het bij veel honden: de eigenaars laten hen gewoon links liggen en/of sluiten hen op in een veel te kleine ruimte. Zo moeten ze hun hele hondenleven doorbrengen. We kunnen alleen maar hopen dat het goed afloopt met Charlie en hij spoedig een nieuwe liefdevolle eigenaar vindt.

DEEL deze aangrijpende video met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.